28th CROATIAN ONE-MINUTE FILM FESTIVAL
28th HRVATSKI FESTIVAL JEDNOMINUTNIH FILMOVA
July 29 - August 1, 2020
Požega, Croatia

Za više informacija pročitajte NOVOSTI!

Najnovija obavijest

18.06.2020.

Dragi prijatelji,

nažalost, ove godine smo prisiljeni promijeniti koncept našeg festivala zbog ograničenja i opasnosti od korona virusa. Festival će ove godine biti bez stranih gostiju.
Festivalski program će se prikazati na otvorenom u drive-in obliku 11.07.2020., a popratni programi su svedeni na minimum i uz sve mjere opreza.
Peteročlani međunarodni žiri pregledat će i ocijeniti sve filmove te nam dostaviti svoje odluke. Festivalski DVD poslat ćemo online svim autorima, a nagrađenima medalje i diplome u digitalnom obliku. Nadamo se da će nagrađeni biti u mogućnosti iste podići na sljedećem festivalu.
Zainteresirane autore iz Hrvatske koji se odluče doći u Požegu, ako prilike to budu dozvoljavale, rado ćemo ugostiti (11.-12.07.2020.) i osigurati im smještaj i prehranu, te festivalske materijale. Za prijevoz se ovaj puta morate snaći sami jer obzirom na pravce iz kojih dolazite i postojeća ograničenja nije moguće učinkovito i isplativo organizirati prijevoz.

Planirate li doći, molimo Vas da nam se čim prije javite e-mailom ili telefonom da bismo mogli utvrditi broj osoba koje za pojedine filmove možemo prihvatiti !

Imate li bilo kakvih pitanja ili prijedloga svakako se odmah javite.

Vidimo se u Požegi !!!

Željko Balog, direktor festivala
Mobile ++385 98 520 560
Tel/fax ++385 34 273 605
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.crominute.hr

Please publish modules in offcanvas position.